Kopersprofiel schrijfhulp

Vul in en genereer een introductietekst voor je kopersprofiel. Creëer zo een betere klik met verkopers bij boekingen en contact.

Preview Generator

Voorbeeldtekst:

Houd jezelf veilig: Deel geen contactgegevens in je profiel. Het is niet nodig en gaat tegen de gebruikersvoorwaarden in.

• Log in op je account
  • Kies ‘Profiel’ (menu rechtsboven)
  • Kies ‘Wijzig profiel’.
  • Voeg de tekst toe aan het veld ‘Over jou’.
  • Klik ‘Zend in voor controle’. Klaar.

Je profielpagina is te zien door na inlog 'Profiel' (menu bovenaan) te klikken.

Verwante artikelen

Helpcentrum

Waarmee kunnen we je helpen? Hulp bij kopen Hulp bij verkopen Contact Support Scan voor Helpcentrum op mobiel. Hulp bij kopen Populair Hoe het werkt

Vragen / Feedback

Pagina: Kopersprofiel schrijfhulp