Bestanden uitwisselen

Om veiligheidsredenen deel je bestanden via vertrouwde bestand-deel services zoals WeTransfer. Gonius ondersteunt geen uploads van bestanden, het delen uiteraard wel via het Gonius-berichtensteem. Hieronder lees je hoe.

Als alternatief kun je ook bijvoorbeeld Dropbox of Google Drive gebruiken.

Tip: scan QR voor dit artikel op je mobiel.

Bestanden versturen op Gonius

• Ga naar wetransfer.com
  • Upload je bestand(en) door op de + (plus) te klikken.
  • Klik op (…) – puntjes in de cirkel – en kies ‘Transferlink ophalen’
  • Kies ‘Creëer mijn link’.
  • Klik ‘Kopieer link’ en schrijf een toelichting. Zoals:
  • Log in op je Gonius-account en klik ‘Inbox’ (menu rechtsboven).
  • Open het gesprek, deel link + toelichting en ‘Verstuur antwoord’. Klaar.

De downloadlink van bestanden verloopt na 7 dagen.

WeTransfer is veilig, biedt gratis bestanduitwisseling en in de EU gevestigd.
Info: veiligheid & privacy WeTransfer.

Stappen bestanden versturen op Gonius

• Ga naar wetransfer.com
  • Upload je bestand(en) door op de + (plus) te klikken.
  • Klik op (…) – puntjes in de cirkel – en kies ‘Transferlink ophalen’
  • Kies ‘Creëer mijn link’.
  • Klik op ‘Kopieer link’ en schrijf een toelichting.
  • Log in op je Gonius-account en klik ‘Inbox’ (menu).
  • Open het gesprek, deel link + toelichting en ‘Verstuur antwoord’Klaar.

De downloadlink van bestanden verloopt na 7 dagen.

WeTransfer is veilig, biedt gratis bestanduitwisseling en in de EU gevestigd.
Info: veiligheid & privacy WeTransfer.

Veelgestelde vragen

Voor geavanceerde beveiliging en snelle, betrouwbare prestaties bij het delen van bestanden, raden we de vertrouwde externe bestand-deel services aan, zoals WeTransfer, Google Drive en Dropbox. We verzorgen dit daarom niet zelf.

Verwante artikelen

Watermerk toevoegen

Met een watermerk kun je afbeeldingen of video’s beschermen tegen (voortijdig) gebruik van je werk. In de meest gebruikte editing software is deze optie aanwezig.

Lees verder »

Veiligheid & Vertrouwen

Marketing uitbesteden zonder zorgen Veiligheid en vertrouwen zijn onze topprioriteit. Zo beschermen onze community achter de schermen. Zie ook aandachtspunten voor veilig kopen en verkopen. Veilige

Vragen / Feedback

Pagina: Bestanden uitwisselen