Profielfoto’s zijn te zien op profiel-, aanbod- en overzichtspagina’s. Een scherpe authentieke foto geeft vertrouwen, toont professionaliteit en maakt de klik.

Je profielfoto moet een duidelijke foto van je gezicht zijn, geen logo of avatar.

Aangemeld met LinkedIn? Standaard zal dezelfde profielfoto getoond worden.

Profielfoto aanpassen

Je profielfoto moet jpg of png en vierkant zijn (bijv. 800x800 pixels), anders wordt het automatisch bijgesneden. Gebruik bijv. iloveIMG voor aanpassing.

• Ga naar iLoveIMG.com.
  • Selecteer je foto.
  • Maak ‘height’ en ‘width’ dezelfde waarde en beweeg het vlak tot je een goede uitsnede hebt van je gezicht.
  • Kies ‘Crop Image’.
  • Download. Klaar.
  • Ga naar iLoveIMG.com.
  • Selecteer je foto.
  • Klik het tandwiel en maak ‘height’ en ‘width’ dezelfde waarde. Klik weer tandwiel om het resultaat te bekijken. Beweeg het vlak tot je een goede uitsnede hebt van je gezicht en pas eventueel waarden aan.
  • Kies ‘Crop Image’.
  • Download. Klaar.

Profielfoto plaatsen

• Log in op je account (rechtsboven).
  • Klik op je menu (profielfoto/’cirkel’ rechtsboven) en klik ‘Profiel’.
  • Klik op ‘Wijzig profiel’.
  • Onder het kopje ‘Profiel afbeelding’ en met ‘Bestand kiezen’ kun je een nieuwe foto uploaden.
  • Scroll naar beneden en klik ‘Informatie opslaan’. Klaar.
  • Log in op je account (rechtsboven).
  • Klik menu en kies ‘Profiel’.
  • Klik op ‘Wijzig profiel’.
  • Onder het kopje ‘Profiel afbeelding’ en met ‘Bestand kiezen’ kun je een nieuwe foto uploaden.
  • Scroll naar beneden en klik ‘Informatie opslaan’. Klaar.