Feedback en beoordelingen

Gonius-reviews bevatten opmerkingen van zowel kopers als verkopers en vertegenwoordigt de algehele ervaring. Als verkoper krijg je de feedback die je verdient als je hoogwaardige service levert. Als koper leidt een goede beoordeling tot een hogere acceptatie bij toekomstige boekingen.

Reviewsysteem

Vertrouwen tussen verkopers en kopers is van cruciaal belang voor onze marktplaats. Een van de manieren is om gebruikers elkaar te laten beoordelen en becommentariëren na elke transactie, in een eerlijk en automatisch reviewsysteem. 

Hoe Gonius-beoordelingen werken

Zodra een bestelling als voltooid is gemarkeerd worden zowel koper als verkoper automatisch gevraagd elkaar te beoordelen.

Een beoordeling bestaat uit:

  • Een positieve of negatieve beoordeling (duim omhoog of omlaag). 
  • Een tekst commentaar in vrije vorm. 
Waar verschijnen beoordelingen?

Beoordelingen zijn voor iedereen zichtbaar op de profielpagina van elke gebruiker. De beoordeling van een verkoper (percentage positieve beoordelingen en het aantal beoordelingen) wordt ook weergegeven op elke aanbiedingspagina.

Veelgestelde vragen

Gebruikers ervoor kiezen de andere partij niet te beoordelen, maar na een voltooide transactie kunnen ze een beoordeling van de andere partij niet weigeren. Het is ook niet mogelijk om reviews uit te schakelen of te verwijderen.

Verwante artikelen

Vragen / Feedback

Pagina: Feedback en beoordelingen

Vragen of feedback over dit artikel? Laat het hieronder weten en vermeld je e-mail als je een reactie wilt ontvangen.

Werkt iets niet? Meld ‘bugs’.

Voor hulp en ondersteuning kun je naar het Helpcentrum gaan.