Beschikbaarheid wijzigen

Inhoud

Je kunt je beschikbaarheid per aanbod aangeven en wijzigen.

Hieronder uitleg hoe je de beschikbaarheid aangeeft voor ‘Dienstverlening per uur’ en ‘Aanbod met een vaste pakketprijs’.

Als je lange tijd niet beschikbaar bent, kun je aanbod ook pauzeren - zie Pauzeren Aanbieding.

Tip: scan QR voor dit artikel op je mobiel.
Beschikbaarheid wijzigen ‘Dienstverlening per uur’

Bij het aanmaken van een aanbod per uur heb je de optie gekregen om beschikbaarheid aan te geven. Dit kun je wijzigen.

• Klik op je profielfoto/’cirkel’ rechtsboven en kies ‘Mijn advertenties’

• Klik op de titel van de advertentie waarvan je de beschikbaarheid wil wijzigen.

• Je ziet nu je advertentie. Klik ‘Wijzig beschikbaarheid advertentie’ en pas de beschikbaarheid aan.

• Vergeet niet met ‘Sla op’ te bevestigen. Klik op het kruisje (‘X‘) om het scherm te sluiten. Je beschikbaarheid is aangepast.

Zet een (terugkerende) herinnering in je agenda om beschikbaarheid bij te werken.

Beschikbaarheid wijzigen ‘Aanbod met vaste pakketprijs’

Anders dan ‘Dienstverlening per uur’, is ‘Aanbod met een vaste pakketprijs’ vaak iets wat je zelfstandig kan uitvoeren. De beschikbaarheids-kalender is daarom weggelaten. Je beschikbaarheid aangeven is echter geen probleem.

Noteer in de ‘omschrijving’ wanneer je beschikbaar bent. Of vraag om contact op te nemen met de contact-knop naast je aanbod.

• Klik op je profielfoto/’cirkel’ bovenaan en kies ‘Mijn advertenties’.

• Klik op het ‘potloodje’ achter de advertentie.

• Je ziet nu je advertentie en kan de beschikbaarheid vermelden in ‘Omschrijving’.

• Pas eventueel ook de ‘Levertijd’ aan voor een realistische oplevering.

• Klik ‘Plaats advertentie’ om op te slaan.