Escrow service begrijpen

Voor veilige betalingen en boekingen werkt Gonius samen met betalingsprovider Stripe die een Escrow service verzorgt.  

Zo gaat een Escrow service in zijn werk:

Wanneer een koper een boeking doet wordt dit bedrag door Stripe als derde partij vastgehouden op een Escrow-rekening totdat de koper de opdracht bevestigt als voltooid. Daarna zal – na een veiligheidsperiode van 7 dagen – het bedrag worden overgemaakt.

Als freelancer biedt de Escrow service je de zekerheid dat het bedrag beschikbaar is voordat je aan het werk gaat. Als koper biedt het de zekerheid dat de freelancer het werk volgens afspraak levert voordat het bedrag wordt uitgekeerd.     

Stripe is een internationaal erkende en vertrouwde betalingsprovider. Meer over onze samenwerking met Stripe.

Laat transacties altijd via het Gonius platform verlopen. Alleen dan kunnen wij helpen bij geschillen. Word je als koper of verkoper gevraagd om betalingen buiten het platform te laten verlopen, meld het direct. Zie ook algemene voorwaarden.

Verwante artikelen

Factuur ontvangen

Beleid voor betaling en facturatie: Betaling verloopt volledig via Gonius.nl. De verkoper is wettelijk verplicht om een factuur met bedrijfsnaam, btw-nummer, adres en btw-vermelding te

Lees verder »

Betalingsproces

Gonius werkt samen met internationaal erkende en vertrouwde betalingsprovider Stripe om het gehele betalingsproces veilig en vlekkeloos te laten verlopen.   Kopers en verkopers bescherming  Als

Lees verder »

Vragen / Feedback

Pagina: Escrow service begrijpen

Vragen of feedback over dit artikel? Laat het hieronder weten en vermeld je e-mail als je een reactie wilt ontvangen.

Werkt iets niet? Meld ‘bugs’.

Voor hulp en ondersteuning kun je naar het Helpcentrum gaan.