Profiel bewerken

Inhoud

In dit artikel instructies om o.a. je profielfoto, de biografie, gebruikersnaam en profielnaam toe te voegen of te wijzigen.

Tip: scan QR voor dit artikel op je mobiel.

Profiel wijzigen of aanvullen

• Meld je aan bij je account of klik ‘Log in‘ (rechtsboven).

• Zet de muis op het rondje rechtsboven en je dashboard verschijnt. Kies ‘Profiel’.

• Op de pagina, kies ‘Wijzig profiel’ onder je profielfoto. Hier staan alle opties.

Hieronder alle opties uitgelegd.
Weergegeven naam

Je ‘weergegeven naam’ is de naam die op je openbare profiel getoond wordt. Je kan zelf kiezen welke naam je hier gebruikt.

Een profielnaam/’weergegeven naam’ is standaard je voornaam. Dit mag je wijzigen en kan bijvoorbeeld iets over je zeggen en je kan het beschouwen als je ‘bijnaam’, ‘artiestennaam’ of ‘merknaam’ waaronder je bekend bent op Gonius.

Een goed profielnaam is bijvoorbeeld je expertise + voornaam, zoals ‘SEO_Dennis’,  duidelijk en herkenbaar.

Weergegeven naam wijzigen

• Klik op het rondje rechtsboven en kies ‘Profiel’.

• Kies ‘Wijzig profiel’

• Klik op ‘Informatie opslaan’ onderaan de pagina. Klaar.

Opmerking: Als de 'weergegeven naam' niet is ingevuld zal je voornaam getoond worden.

Gebruikersnaam

Je ‘Gebruikersnaam’ is de naam die wordt gebruikt als unieke URL van je profielpagina. Bijvoorbeeld: httpps://marktplaats.gonius.nl/nl/seo_dennis. Met deze link kan je direct verwijzen naar profielpagina en aanbod.

Je kan zelf kiezen welke gebruikersnaam je voor je url gebruikt. Het kan dezelfde naam zijn als je ‘Weergegeven naam’, het mag een andere naam zijn.

Gebruikersnaam wijzigen

• Klik op het rondje rechtsboven en kies ‘Profiel’.

• Kies ‘Wijzig profiel’.

• Verander de ‘Gebruikersnaam’ (*je kunt slechts letters, cijfers en een laag streepje gebruiken ‘_’)

• Klik op ‘Informatie opslaan’ onderaan de pagina.

• Wijzig direct eventuele links naar je nieuwe url. Klaar.

Opmerking: Als de 'weergegeven naam' niet is ingevuld zal je [voornaam]+[eerste letter van de achternaam] je gebruikersnaam zijn.

Biografie

Je profiel is dé manier voor kopers om je te leren kennen en zo geloofwaardigheid toe te voegen. In een korte biografie haal jij kopers over om voor jou te kiezen.

Biografie wijzigen

• Klik op het rondje rechtsboven en kies ‘Profiel’.

• Kies ‘Wijzig profiel’.

• Ga naar beneden op de pagina tot het kopje ‘Over jou‘. Hier kan je informatie toevoegen die jij relevant vindt dat je een koper over moet kan weten. Denk aan achtergrond, werkervaring, passie voor de expertise, etc.  Wil je de tekst extra verfraaien, bekijk dan tekst opmaken

• Klik op ‘Informatie opslaan’ onderaan de pagina.
Profielfoto

Met een profielfoto maak je het persoonlijk wie er aan de andere kant zit. Je profielfoto is te zien op je profiel en bij je aanbod. Een profielfoto geeft binding en vertrouwen.

Profielfoto wijzigen

• Klik op de cirkel rechtsboven en kies ‘Profiel’.

• Klik op de geopende pagina op ‘Wijzig profiel’.

• Scroll naar beneden op de pagina tot het kopje ‘Profiel afbeelding‘. Met ‘bestand kiezen’ kan je een foto toevoegen of wijzigen. De foto’s dienen vierkant te zijn en worden anders bijgesneden.

• Klik op ‘Informatie opslaan’. Klaar.

Als je hebt aangemeld met je LinkedIn-account zal dezelfde profielfoto getoond worden.

Veelgestelde vragen
Verwante artikelen

Beschikbaarheid wijzigen

Inhoud Je kunt je beschikbaarheid per aanbod aangeven en wijzigen. Hieronder uitleg hoe je de beschikbaarheid aangeeft voor ‘Dienstverlening per uur’ en ‘Aanbod met een vaste

Lees verder »

Aanbod plaatsen

Inhoud Als zelfstandige met een Gonius-account mag je marketing diensten aanbieden en verkopen via Gonius. Wij bieden een veilige omgeving om je aanbod te plaatsen

Lees verder »

Aanbod wijzigen

Wijzig je aanbod niet tijdens een lopende opdracht van dit aanbod. Stappen aanbod wijzigen Log in op je Gonius-account. Kies ‘Mijn advertenties’ (menu rechtsboven). Kies

Vragen / Feedback

Pagina: Profiel bewerken