Gebruikersnaam wijzigen

Je gebruikersnaam vormt de URL van je profielpagina. Bijvoorbeeld gebruikersnaam ‘SEO Dennis’ geeft webadres https://marktplaats.gonius.nl/nl/seo_dennis.

Als de 'gebruikersnaam' ontbreekt, wordt deze automatisch ingesteld op [voornaam]+[eerste letter van de achternaam] (indien beschikbaar).

Je openbare profiel en URL vind je door na inlog op 'Profiel' (menu) te klikken.

• Log in op je account
  • Kies ‘Profiel’ (menu rechtsboven)
  • Kies ‘Wijzig profiel’.
  • Verander de ‘Gebruikersnaam’ en klik ‘Zend in voor controle’. Klaar.

Bij het wijzigen van je gebruikersnaam verdwijnt de oude profiel-URL. Ergens gelinkt naar je profiel? Pas je links aan om foutenmeldingen te voorkomen.

• Log in op je account
  • Kies ‘Profiel’ (menu rechtsboven).
  • De URL in de adresbalk van je browser is de openbare URL van je profiel.
  • Kopieer de URL en pas links naar je profiel aan.
  • Klaar.
Tip: scan QR voor dit artikel op mobiel.

Verwante artikelen

Verkopersprofiel maken

Inhoud Gids sterk verkopersprofiel Je profielpagina ondersteunt het vertrouwen in je aanbod. Deel kort en krachtig je ervaring, expertise en je persoonlijkheid. Daarbij deel je (niet

Lees verder »

Profielfoto wijzigen

Profielfoto’s zijn te zien op profiel-, aanbod- en overzichtspagina’s. Een scherpe authentieke foto geeft vertrouwen, toont professionaliteit en maakt de klik. Je profielfoto moet een

Lees verder »

Profiel bewerken

Inhoud In dit artikel instructies om o.a. je profielfoto, de biografie, gebruikersnaam en profielnaam toe te voegen of te wijzigen. Tip: scan QR voor dit

Vragen / Feedback

Pagina: Gebruikersnaam wijzigen