Kopers Artikelen

Zoekservice – korte marketing klus uitbesteden

Zoek je freelance specialisten voor korte marketingklussen? Plaats gratis wat je zoekt en ontvang voorstellen met prijs. Over Gonius Gonius verbindt bedrijven met oplossingen van freelance marketing specialisten. Met een marktplaats, e-mail alerts en deze zoekservice stellen we je all-in oplossingen voor. Direct veilig en eenvoudig online te boeken en te managen op één platform.

Lees Meer
Kopersprofiel schrijfhulp

Vul in en genereer een introductietekst voor je kopersprofiel. Creëer zo een betere klik met verkopers bij boekingen en contact. Preview Generator Grootte van je bedrijf: — Selecteer —MKBMiddelgrootGroot De branche: — Selecteer —ICTZakelijke dienstverleningBouwDetailhandelGezondheidszorgVastgoedHorecaIndustrieFinancieelMarketingE-commerceConsultancyLogistiekMediaCultuurEnergie Type klanten: — Selecteer —B2BB2CB2B en B2C Je belangrijkste Unique Selling Proposition (USP): Tweede USP: Derde USP: Missie van je

Lees Meer
Kopersprofiel aanpassen

Een ingevuld kopersprofiel helpt met communicatie en een klik maken met verkopers. Als je alleen op Gonius koopt, is je profiel alleen zichtbaar voor verkopers bij boeking of contact, en niet in overzichten. Zo word je niet onnodig gestoord. Je profielpagina is te zien door na inlog ‘Profiel’ (menu bovenaan) te klikken. Vergroot de acceptatie

Lees Meer
Gebruikersnaam wijzigen

Je gebruikersnaam vormt de URL van je profielpagina. Bijvoorbeeld gebruikersnaam ‘SEO Dennis’ geeft webadres https://marktplaats.gonius.nl/nl/seo_dennis. Als de ‘gebruikersnaam’ ontbreekt, wordt deze automatisch ingesteld op [voornaam]+[eerste letter van de achternaam] (indien beschikbaar). Je openbare profiel en URL vind je door na inlog op ‘Profiel’ (menu) te klikken. Gebruikersnaam wijzigen Log in op je account Kies ‘Profiel’

Lees Meer
Communicatiebeleid voor kopers op Gonius

We willen dat communicatie op Gonius veilig, helder én praktisch is voor het beste resultaat. Daarom enkele regels voor communiceren vóór en na een boeking: Vóór het boeken 1. Gebruik Gonius voor alle communicatie: – Communiceer altijd via het berichtensysteem op Gonius.– Dit helpt bij het volgen en oplossen van eventuele problemen. Check de klik;

Lees Meer
Betalings- en verificatiepartner Stripe

Betalingen en verificatie op Gonius worden afgehandeld via Stripe, een betalingsverwerker die fungeert als een tussenpersoon (escrow). Stripe is als voornamelijk B2B partij niet bij iedereen even bekend, daarom een toelichting. Stripe is een wereldwijd online betalingsplatform dat wordt gebruikt door vele bedrijven en platforms om betalingen te verwerken. Het biedt een veilige en betrouwbare

Lees Meer
BTW rekenhulp voor kopers

Prijzen van aanbiedingen op de Gonius marktplaats zijn altijd inclusief 21% btw. Als Nederlands bedrijf kun je deze terugvragen. Reken hier de prijs excl. btw uit. BTW rekentool Bereken prijs exclusief 21% btw Kan ik de btw terugvragen? Alleen Nederlandse freelancers met KvK inschrijving zijn actief op ons platform, dus als Nederlands bedrijf kan de

Lees Meer
Btw rekentool verkopers

Aanbiedingen op Gonius plaats je altijd incl. 21% btw. Bereken hier jouw verkoopprijs. BTW rekenhulp Bereken bedrag mét of zonder btw. + 21% btw – 21% btw Verwante artikelen

Lees Meer
Factuur ontvangen

Beleid voor betaling en facturatie: Betaling verloopt volledig via Gonius.nl. De verkoper is wettelijk verplicht om een factuur met bedrijfsnaam, btw-nummer, adres en btw-vermelding te verstrekken.   Wanneer ontvang ik een factuur? De verkoper verstrekt een factuur nadat je de opdracht als ‘Uitgevoerd’ hebt gemarkeerd in je Gonius-account dashboard. De factuur wordt als link gedeeld

Lees Meer
Ontvang updates van favoriete freelancers

Gebruik ‘Volgen’ voor e-mailmeldingen wanneer een freelancer nieuw aanbod plaatst. Gebruikers ontvangen geen melding wanneer je hen volgt of ontvolgt. Aanbieder volgen Log in met je account (of schrijf gratis in) Open de profielpagina van de aanbieder die je wilt volgen. Klik onder de profielfoto ‘Volgen’. Klaar. Je ontvangt e-mailmeldingen bij nieuw aanbod van de gevolgde

Lees Meer